11 timmar kaffe.

Ligger i sängen och skriver. Lyssnar på Bangarang. Känns skönt att lägga sig tidigt. "Tidigt". När man jobbar och går i skolan på dagarna och planerar kortfilm på kvällarna är varje timma av sömn värdefull. Can't wait for den här terminen att ta slut. Sista terminen, sista året på universitetet i Australien.

Var en seg dag på jobbet idag. Fanns ingen direkt lust som drev mig framåt. Min chef var det likadant med, han gjorde vissa kaffebeställningar två gånger, spillde mjölk och glömde lägga te i te:t. Varmt vatten. Mmmm. Back to work imorgon igen...

Imorgon är det vår i Australien. I alla fall enligt kalendern. Äntligen!

Note to self: Åk inte till IKEA på en söndag.

Kom nyss hem efter en trip till IKEA. Vi åkte dit för att käka svensk lunch, Meatballs and Mashed Potatoes with lingonberry jam. Och min favorit, delicato boll! Kaffet på IKEA smakar också helt sjukt gott! Kanske för att det påminner mig om sverige...
Det tog oss sedan ungefär 30-45 minuter att ta oss ut ur parkerings huset. Plötsligt var IKEA inte riktigt så roligt längre... Jag stängde till och med av bilen vid ett tillfälle för att det stod så stilla. Men solen började skina, vi vevade ner rutorna och spelade lite Jackson 5, så vi överlevde. Good times. Ha det så länge!

i bilen på ikea


Jag gjorde en ny Video idag!

Efter att ha jobbat i 7 timmar, gått i skolan i 2 timmar och spelat hockey på Xbox i säkert en hel timma eller två kände jag mig uttråkad och bestämde mig för att filma en ny video till YouTube.


Lady GaGa har en Penis?

Enligt material som filmats under en av Lady GaGa's uppträdanden nyligen har den populära sångerskan gått och skaffat sig en penis. Eller alltid haft en penis, som hon på något vis lyckats gömma... Tills nu.

gaga penis 2

Vanligtvis skulle jag tycke att sånt här rykte är skitsnack, men efter att ha sett klippet måste jag säga att det ser ganska illa ut... Källor har även lyckets gräva upp ett flera år gammalt citat av Lady GaGa som säger följande:

“It’s not something that I’m ashamed of, just isn’t something that I go around telling everyone. Yes. I have both male and female genitalia, but I consider myself a female. It’s just a little bit of a penis and really doesn’t interfere much with my life. The reason I haven’t talked about it is that it’s not a big deal to me. Like come on, it’s not like we all go around talking about our vags. I think this is a great opportunity to make other multiple gendered people feel more comfortable with their bodies. I’m sexy, I’m hot. I have both a poon and a peener. Big fucking deal.”

Källor: WWTDD, Anarchology.org

Den där Before and After videon.

Klippte nyss ihop en ca en minut lång film som visar film material från hur det såg ut från början och hur det sedan såg ut efter att jag redigerat materialet i Adobe After Effects och Final Cut Pro.


Barefoot in the sand.

Idag var jag och film team:et ute för att kolla in våran location. Vi hade med oss en PDX10 och lighting equipment för att filma en test scen.

1

Filmen som vi håller på att göra heter för tillfället Barefoot in the sand och kommer att bli en ca 8 minuter lång film. Det är ett drama med inriktning på rasism, våld, svek och förlåtelse. Låter dramatiskt, eller hur?

En vän skickade mig en länk till videon jag lagt in här nedan. Gammal interview med Teenage Mutant Ninja Turtles när de var som störst. Det var i början av 90-talet då TMNT 2 precis kommit på bio.


RSS 2.0