Halo Legends, ny serie!

Can't wait, ny anime serie som handlar om historien bakom alla Halo spel! Ett nytt videoklipp har släppts med smakprov på vad som kan väntas från den tecknade serien. Jag tycker anime är grymt och har tyckt så sedan jag såg Saber Rider som liten.

Halo Legends, planeras släppas tidigt år 2010.

 


Het BeatBoxing i Hollywood!

Jennifer Åkerman postade nyss ett inlägg på sin blogg med en video där Olivia Munn beatboxar! Fan va grymt! haha

 

Kolla in Jennifer Åkermans blogg!


Colin Hay Down Under!

Kom precis hem från Corner Hotel i Richmond där vi såg Colin Hay spela! Riktigt bra! Han är sjukt rolig och han svär nåt så fruktansvärt mycket! haha. Men han är ju från Skottland så det är väl inte så konstigt kanske. Han spelade t.o.m. låten Down Under från sitt gamla band Men At Work! Nu skall det sovas. GodNatt!

Hay


The Princess And The Frog

Ny DisneyFilm som producerats tillsammans med John Lasseter, den där smarta killen som ligger bakom alla Pixar succeer! Detta är den första Disneyfilmen som ritats för hand sedan 2004 och även den första Disneyfilmen där prinsessan är African-American. Jag såg trailern igår och filmen ser ut att bli riktigt bra! Can't wait to see it!


'Princess and the Frog' Theatrical Trailer @ Yahoo! Video


Upptagen och sånt...

De två senaste veckorna har det varit fullt upp i skolan. Utöver den vanliga skoltiden och mitt jobb har jag jobbat på två kortfilmer. Kommande veckan skall jag hjälpa till med en tredje, en krigsfilm som jag skall göra alla special/digital effects till. Det är riktigt kul, men visst känner man sig ganska trött.

Och medans jag sliter här nere i Melbourne umgås vissa andra med Olivia Munn i LA. Haha nädå, jag är inte alls avundsjuk... Min inbjudan kom nog bara bort i posten...

Frat party och en lång dag.

Igår kväll var det "frat party" på Seven Nightclub inne i city. Grymt kul! Riktigt mycket folk, klädda på alla möjliga sätt. Själva temat var alltså Frat Party, så folk försökte se så amerikanska ut som möjligt. Jag tog bara på mig ett par glasögon och sa att jag var den där nörden som ingen ville prata med. Kom hem runt 3-4 tiden på morgonen, så inte så fruktansvärt sent. Men eftersom jag behöve gå upp tidigt för att åka in till city igen blev det bara 4-5 timmars sömn...

Väl inne i city fortsatte vi med inspelningen av våran kortfilm. Jag var fruktansvärt trött i slutet av inspelningen. Det absolut bästa som hände mig idag var frukost/lunch på MacDonalds! haha! Inspelningen gick bra! Vi tog lite bilder också. Nu skall jag sova. Godnatt!

hans

Hans med kamera.

 

jagkamera

Jag med kamera.


Mo-Cap!

Det har varit en lång dag idag. Jobbade från 7till2. Då började Motion Capture. Vi spelade idag in det sista projektet vi behöver göra i den här kursen. Hans bar mo-cap dräkten, John regisserade honom och jag skötte det tekniska. Allt gick bra. Nu behöver vi bara jobba oss igenom all post-production... Kommer ta ett tag...

Annars händer inte mycket idag. Det regnar ute och är allmänt kallt. Ganska trist... Men men, då kan man ju ta det lugnt och se en film inne där det är varmt. På tal om film så verkar våran senaste vara riktigt omtyckt! "Abort!" (Engelska abort, inte Svenska, haha!) Imorgon skall vi spela in vår kortfilm inne i stan. Dag ett av tre. Spännande..

motion capture

 

motioncapture yeah

En digital Hans.


Ny YouTube video.

I stället för att arbeta på våra skolprojekt filmade jag och min vän Hans en liten video. Detta spelades in sent på söndag kväll. Det var riktigt roligt att spela in den här!

 


Pre-production. En lång dag.

Kom nyligen hem. Tidigare idag åkte jag och övriga filmcrew:et ner till våran location i centrala Melbourne. En bar som heter Pugg Mahones. Onsdag, Torsdag och Söndag nästa vecka skall vi spela in vår kortfilm här. Idag planerade jag, tillsammans med vår producent, regissör och DOP, ljussättning och kamerans + skådespelarnas rörelser m.m.

barefoot

Vår DOP tog med sin HV20 för att dokumentera och testa olika vinklar och shots.

 

barefoot

Ljussättning, test.

Mera action!

Sylvester Stallone har berättat att han ännu en gång skall regissera och spela Rambo! Sist sa han att Rambo 2008 skulle bli den sista, hmmm, undra om de 800 miljoner kronorna i intäkter hade något med hans "change of heart" att göra...
I den kommande filmen skall han rädda en kidnappad tjej i närheten av Mexico, och självklart skjuta så många knarklangare och skurkar som möjligt på vägen dit. Undrar om han kan slå sitt rekord i antal dödade... I Rambo 2008 dog 236 personer, 2,59 döda per minut... Detta är underhållning...

BadBoys


Ett annat projekt som är på gång är Bad Boys 3! Detta har jag sett fram emot länge! Än så länge så har bara ett manus börjat skrivas. Tanken är att detta manus skall återförena Michael Bay med Jerry Bruckheimer och skådespelarna Will Smith och Martin Lawrence i en ny film i Bad Boys serien. Jag älskar Bad Boys filmerna! Detta kommer bli grymt om det blir av!

Källor Rambo: Aftonbladet, I Watch Stuff.
Källor Bad Boys 3: I Watch Stuff.

RSS 2.0