Just the Mail - Ny Video!


Vi gör film!

Vi spelade in en ny video igår! Alltid lika roligt! Haha. Den ligger inte uppe på YouTube än men jag kan bjuda på två still frames så länge! Den här videon kommer ha blooper reel på slutet också! Spännande!

@apples33ds och @LoooZaaa

@vanishedin


School's out ForEver!

Klart. Ingen mer skola. Behöver från och med idag aldrig mer gå tillbaks till Deakin University! Woooohooo!! Helt otroligt att mina tre år på universitet här i Australien är över... Jag är inte längre en student. Galet.

Våren är här! Vi köpte en grill för några dagar sedan och bestämde oss idag för att fira vädret och skolan med grillning och öl i solen! Helt fantastiskt! Imorgon skall vi gå på Johns gig inne i city!

Hans Alex och John.

John Jag och Hans

Mmmm...


Kommer på Bio!

Har fixat ett gäng biljetter till visningen av våran kortfilm! Fem biljetter till mig och de jag vill bjuda med mig till visningen av våran film i centrala Melbourne den 14:e november! Spännande!!

tickets


Helgen har varit grymt härlig! Äntligen kan man känna att våren är här! Både lördag och söndag har vart varma och soliga! Idag tog vi det bara lugnt, åkte ut och käkade lunch och bara njöt av solen! Har även lyssnat en hel del på Tamarama! Härligt somrig musik.

mat i sol

Käk och musik i solen.

Toy Story 3 Trailer! Woooo!!

Äntligen lördag och äntligen soligt efter en vecka av regn och vind och kyla! Har precis vaknat, ligger i sängen med min laptop. TrailerAddict.com har nyligen laddat upp en trailer för Toy Story 3 som jag redan sett två gånger medans jag legat här i sängen! Can't wait to se den här filmen! Pixar vet inte hur man misslyckas, deras karriär är enkelriktad, det blir bara bättre och bättre!

TrailerAddict.com har även laddat upp en mashup/remix av "You've Got A Friend In Me" med videoklipp från de tidigare Toy Story filmerna. Inte en fantastisk video, men rolig att se!

 


We are students!

Igår hade jag de sista två lektionerna i min tre år långa film och video utbildning i Australien... Helt sjukt att tiden har gått så fort. Jag har fortfarande tre-fyra projekt som jag måsta avsluta, men jag har inga mer lektioner. Tre år av university awesomeness har kommit till an end! Det är dags att söka nya äventyr...

Sitter just nu i skolans bibliotek med min goda vän och partner in crime Hans Urbye. Vi går just nu igenom våra productions papper från våran kortfilm "Keisha" (f.d. Barefoot in the sand). Filmen är just nu i post-production stadiet då vi huvudsakligen arbetar med redigering och sound design (men även en hel del visual effects för att förbättra utseendet av våran film).

facebookandHans

Som ni kan se arbetar vi väldigt hårt... Oh facebook...


RSS 2.0