Merry Christmas and a God Jul!

God Jul allihopa! Hoppas ni får en underbar Jul! Här i Australien sitter vi just nu och kollar på Kalle Ankas Jul, bakar peppar kakor, öppnar paket, lagar jul-middag och äter så mycket godis vi kan! Ta hand om er och ha en wonderful Christmas!

blommor

Jag fick blommor från familjen hemma i Sverige!

 

Pepperkakor

jag

KalleAnkasJul


Julen kom på posten!

Idag fick jag paket från Sverige! Fylld med inslagna paket, pepparkakor och godis! Till och med jul-nummer av Kalle Anka & Co.! haha! Inte förän nu har jag verkligen fått en känsla av Jul här i Australien! Jag skaffade mig en liten plast-gran och lade allt smått och gott runt den!
Köpte ju Glögg på IKEA förra veckan (ingen Jul utan glögg), men ärligt talat, det passar inte riktigt att dricka varm alcohol-dryck när det är 40 grader ute...

Juligen

JagPaket

Kalle Ankas Jul!


Svensk Jul i Melbourne!

Åkte till Ikea igår och köpte lite smått och gott till Jul! Vi skate:ade genom Richmond till och från Ikea, vädret var grymt härligt! När vi kom hem igen tog vi en öl uppe på taket i solen innan den gick ner för dagen!

Inköpslista:
Sill, Köttbullar, Gräddsås, Lax, Glögg, Aladdin Choklad, Pepparkaksdeg! Älskar IKEA haha! Måste nog köpa lite Absolut Vodka också så vi kan dricka snaps! Tyvärr hade de ingen Jansons... Köpte även en lampa och en osthyvel, men det har inget med Jul att göra direkt... Jag har även hört att Svenska Kyrkan här i Melbourne säljer massa svensk mat, det är nog värt att kolla upp.

Jag och Hans i Melbourne solen

glengarry solnedgång


Jag ser Melbourne genom Fisheyes!

Hej! Köpte mig en lomography kamera förra veckan! Sjukt grym! Den har använder sig av film, precis som man gjorde förr, och har ett inbyggt Fisheye objektiv! Det blir så härliga bilder, helt otroligt!

FisheyeChris

FisheyeChristian

I lördags gick vi på ett wrap party för en film som spelades in i Melbourne för bara någon vecka sedan. Hans hjälpte till med Behind The Scenes materialet och var därför bjuden upp till festen på översta våningen i det väldigt stiliga lägenhets komplexet i Southbank. Utsikten var fantastisk! Från deras balkong kunde man se hela Melbourne City, vilket såg helt grymt snyggt ut på kvällen! Skulle inte ha något emot att bo där...

Video från balkongen. Inte jättegrym kvalitet. hehe.


Veckan som kommer nu blir det nog mycket jobb på Lindt. Chadstone Shopping Centre kommer vara öppet till midnatt varje dag och de två sista dagarna innan Jul blir det öppet 24timmar. Whoa!

Imorgon skall jag upp tidigt för att redigera en kortfilm för en advokat byrå i Melbourne. Det är deras Christmas Party video som jag har fått i uppdrag att klippa ihop åt de. Det skall allt bli kul.


En HooHaa Helg!

Gårdagens party på Hoo Haa on Chapel St. var grymt kul! Mycket folk, många vänner, musik och dricka! När vi kom till Hoo Haa runt 9-10 tiden var de tre födelsedags-barnen på väldigt gott humör! haha! Tror de hade blivit bjudna på en hel del drinkar redan då!
Efter Hoo Haa, på väg till Hungry Jacks, stannade vi till på den Polska baren och drack var sin Polish Bitch! En shot som bestod av Polsk vodka och vad vi tror var något körsbärsaktigt... Starkt men gott! Gick till sängs vid 5 tiden. Plöh, så är lite småtrött idag..

marcosnfriend

Idag blev det lunch på IKEA och skate + chill inne i city! Jätte härlig dag! Vi skate:ade in till city, eller till spårvagnen i alla fall, och gick på ACMI där de just nu har en film och video game exhibition! Vi spelade Mario Kart Wii på stor projektor duk, kollade på film prylar som original manuset från Mad Max och spelade även in vår egna Matrix scen! haha! Grymt kul!

hansSkate

madmaxScript

jag federation

Skulle gärna skriva mer och fortsätta prata om allt som hände både igår och idag, men är väldigt trött, så jag skall i stället lägga mig i soffan och kolla på nya avsnitt av Scrubs innan det är dags att sova. GodNatt!

Zombieland!

En. Lång. Dag. Känns som att jag gjorde jätte mycket igår. Hade en ledig dag från jobbet, men vaknade ändå upp klockan 8 på morgonen. Min kropp ville tydligen inte ha sovmorgon. Men jag har inget emot att gå upp tidigt, man får så mycket gjort då. Det var en solig fredag, så jag slängde på mig shorts och solbrillor och gick över till universitetet för att hälsa på några polare. En kaffe här en kaffe där.
Mitt på dagen tog jag med mig några vänner till Chadstone Shopping Centre för lite shopping, lunch och även bio. Kollade på The Informant starring Matt Damon, rolig film av regissören bakom Oceans 11 osv. Efter det åkte vi vidare till ett annat shopping center, Knox City och kollade på Zombieland! Hahah, vilken dag. Om vi bara hade klämt in lite golf också så hade den dagen vart fullpackad med det mesta..

När jag kom hem sökte jag även lite framför-kameran-jobb innan jag gick till sängs, och de ringde mig redan idag. Här går det fort. Hoppas det blir nåt av. Så länge jag får jobba i film industrin spelar det ingen roll om det är framför eller bakom kameran, är så grymt kul att göra båda!

Zombieland var grym! Den kan jag absolut rekomendera! Tycket det är riktigt kul när Horror mixas med Comedi och det fungerar riktigt bra! En av mina favorit-skådespelare har ett litet cameo i filmen också! Kolla in Zombieland!

Hoyts @ Chadstone

VäntaBuss
Tyvärr var det ingen som körde igår, så det blev vänta på bussen efter sena bion på Knox.

Ikväll blir det trippel födelsedags fest på Chapel St. för Marcos, Hannah och Rita! Plus att det är Bens födelsedag. Whoa, alla på en gång. Kul! Ska försöka ta lite bilder med som jag kan ladda upp imorgon. Hoppas ni har det bra!

RSS 2.0