Spöken och Polsk mat!

Igår kväll åkte jag ner till Chapel St. för att äta middag med ett gäng vänner på en Rysk restaurang. Det visade sig att den var inte alls Rysk, utan Polsk! Det blev vodka, Polsk öl och pierogi (piroger) som smakade nästan precis som mammas egna! Riktigt gott var det!
Sen blev det åka hem och testa Ghostbusters till Xbox 360! Hur kul som helst! Jag älskar Ghostbusters! Har sett filmerna tusen gånger om! När jag var litet kidd hemma i Sverige brukade jag låna Ghostbusters till mitt Sega Mastersystem från kompisen Johan. Tyckte det spelet var nåt av det coolaste någonsin... Times change...

polskMat

PolishBitch VodkaShot

GhostbustersXbox360


Vår i Melbourne!

Jag har jobbat en hel del det senaste på mitt nya sommarjobb. Men har även lyckats njuta lite av solen och värmen som den Australiensiska våren kommer med! För inte så länge sedan åkte vi upp till Mt Dandenong för att äta glass på omtalade Miss Marples Tea Room i den lilla byn Sassafras. Så sjukt god glass! Jag beställde en Miss Marples Sundea Best, med jordgubbar och allt möjligt gott på! Orkade inte äta upp hela, var så stor!

glass

Vi åkte sedan upp till Sky High, en topp på Mt Dandenong där man kan se hela Melbourne, och om man kommer på kvällen är det även det bästa stället att se solen gå ner över staden! Riktigt coolt. Köpte två små voodoo dockor också, haha, i en av Sassafras' små souvenir butiker för jag tyckte de såg grymma ut!

voodoo doll

iBilen

bentittar


The new face of Chocolate.

Igår började jag på nya jobbet, sommarjobbet! Lindt Chocolate Cafe på Chadstone Shopping Centre, Australiens största shoppingcenter som har över 530 butiker! Kommer nog vara fullt upp över Jul tror jag...

Från början var det tänkt att jag skulle jobba enbart som barista, men de vill nu att jag även skall jobba som maitre d! Riktigt kul tycket jag! Tror anledningen till att jag skall jobba som maitre d' är att jag är en delicious european treat som passar perfekt som the new face of Lindt chocolate! hahah. Måste vara så...

In other news. Britney Spears floppade i Australien! Hennes konsert i fredags var tydligen så dålig att en stor del av publiken gick där ifrån! haha. Det går verkligen inte bra för henne.

PS, här vill jag bo:

drömhus



Sol i Melbourne!

Nu är värmen tillbaka! Efter en lite halvt kylig vecka med moln, kalla vindar och blixt och åska på nätterna är äntligen solen här igen! Ska passa på att njuta innan jag måste börja på nya jobbet på måndag. Nu skall jag ut i trädgården och dricka en kopp morgon-kaffe! Hoppas ni har det bra!

Sommar och sol!

Update: Kaffe, Surfshorts, FlipFlops och Sol! Här kan jag sitta hela dagen!

 

Kaffe i solen


Golf is the new black!

Jag har hittat ett nytt intresse, golf! Igår kväll var vi för andra gången på The Melbourne Golf Academys driving range och spelade bort 100 bollar var. Otroligt kul sport! Jag som under ca 15 år bodde bredvid en golfbana hemma i Sverige, förstår nu inte varför jag inte börjat spela golf tidigare. Nu vill jag bara spela mer och mer!

JagGolf

Så härligt att spela på kvällen, nu när det börjar bli riktigt varmt ute. Sommaren är på g.

 

At the Melbourne Golf Academy.

The Melbourne Golf Academy med Alex, Elizabeth och Hans.

RSS 2.0