En HooHaa Helg!

Gårdagens party på Hoo Haa on Chapel St. var grymt kul! Mycket folk, många vänner, musik och dricka! När vi kom till Hoo Haa runt 9-10 tiden var de tre födelsedags-barnen på väldigt gott humör! haha! Tror de hade blivit bjudna på en hel del drinkar redan då!
Efter Hoo Haa, på väg till Hungry Jacks, stannade vi till på den Polska baren och drack var sin Polish Bitch! En shot som bestod av Polsk vodka och vad vi tror var något körsbärsaktigt... Starkt men gott! Gick till sängs vid 5 tiden. Plöh, så är lite småtrött idag..

marcosnfriend

Idag blev det lunch på IKEA och skate + chill inne i city! Jätte härlig dag! Vi skate:ade in till city, eller till spårvagnen i alla fall, och gick på ACMI där de just nu har en film och video game exhibition! Vi spelade Mario Kart Wii på stor projektor duk, kollade på film prylar som original manuset från Mad Max och spelade även in vår egna Matrix scen! haha! Grymt kul!

hansSkate

madmaxScript

jag federation

Skulle gärna skriva mer och fortsätta prata om allt som hände både igår och idag, men är väldigt trött, så jag skall i stället lägga mig i soffan och kolla på nya avsnitt av Scrubs innan det är dags att sova. GodNatt!

Kommentarer
Postat av: Cornelius

Haha. Coolt med matrix-scenen. Det ser nästan datagjort ut!



Sett senaste SGU, eller? --->SPÄNNANDE!

2009-12-08 @ 14:54:36
Postat av: Christian

Nej jag har inte gjort det... :( Får se till att göra det. Har kollat nya Scrubs dock! Det får du se till att göra också!

2009-12-11 @ 04:05:23
URL: http://looozaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0